18 sep, 2022
Blogg

Finansiering av nytt treningsutstyr - prøv leasingkalkulatoren

Finansiering av nytt treningsutstyr - prøv leasingkalkulatoren

Prøv leasingkalkulatoren.

Alltid moderne treningsutstyr og forutsigbare kostnader. Med leasing vet du hvilke kostnader du har hver eneste måned. Det gir enkel budsjettering og god oversikt over fremtidige kostnader.Du er alltid sikret å ha det nyeste og mest moderne utstyret for å holde deg relevant i treningsbransjen uten å binde opp driftskapital ved kjøp.

Prøv leasingkalkulatoren - beregn månedskost for leasingavtale på treningsutstyr👊

Klikk her for å vite mer om treningsutstyr fra Life Fitness & Hammer Strength

Rådgiver Christian Kjelsberg fra Ikano Bank forklarer hvordan leasing kan gi din bedrift økt fleksibilitet og handlekraft.

  "I treningsbransjen er riktig treningsutstyr sentralt for å lykkes. Utstyret er kapitalkrevende, og tunge investeringer kan fort legge beslag på store deler av virksomhetens kapital. I tillegg opplever bransjen skarp konkurranse og kontinuerlig press på lønnsomheten. Mange aktører ser at det ikke er hensiktsmessig, eller strategisk riktig for selskapet å finansiere innkjøp med egenkapital. Dette har gjort leasing til en veletablert og anerkjent form for finansiering i bransjen", sier Christian Kjelsberg, strategisk kunderådgiver hos Ikano Bank, har hjulpet bedrifter med leasing i en årrekke.

Mange fordeler med leasing

«Ved å lease maskiner og utstyr oppnås inntil 100 % finansiering. Du slipper å investere i utstyret, men du kan benytte det akkurat som om du hadde eid det. Med en leasingavtale betaler bedriften et fast beløp, som regel månedlig, fordelt over avtaleperioden, la oss si fem år. Dette skaper forutsigbar budsjettering og forenklet regnskapsføring, samtidig som det kan være skattemessig fordelaktig», påpeker Kjelsberg.

«Når man vurderer nyanskaffelser bør man også ta med i betraktningen at leasing gjør det mulig å jevnlig oppgradere til mer moderne utstyr. Vi ser at dette utgjør et slagkraftig og viktig konkurransefortrinn, spesielt for en del typer treningsutstyr, der utviklingen av funksjonalitet og smartteknologi går svært raskt», forklarer rådgiveren, som til daglig jobber med å finne gode løsninger tilpasset hver enkelt bedrift.

Leasing-samarbeid med Ikano Bank

Fitness Brands tilbyr leasing i samarbeid med Ikano Bank, som har spesialisert seg på utstyrsleasing til bedrifter gjennom flere tiår. Velges leasing som finansieringsform er det Ikano Bank som eier utstyret, mens du som kunde har full bruksrett. Alt av treningsapparater kan leases. Tilleggsutstyr og tjenester, som for eksempel frakt og montering, kan inngå som en del av leasingavtalen. Utstyr som leases må forsikres, og Ikano Bank tilbyr en allrisk-forsikring med lav egenandel og raske oppgjør. Så slipper du som kunde å tenke på det! Ønsker du å benytte egen forsikring er det naturligvis helt i orden.

Hvem kan benytte seg av leasing?

Alle våre kunder kan søke om leasing:

  • Små og store treningssenter
  • Hotell og spa som tilbyr treningsfasiliteter
  • Eiendomsutviklere som etablerer trimrom og treningstilbud for bolig- og kontorkomplekser
  • Bedrifter som vil gi ansatte mulighet for trening på arbeidsplassen med eget treningsrom
  • Treningsrom til brann og politi
  • Treningsfasiliteter i offentlig sektor som videregående skoler, høyskoler og studentsamskipnader

"Både private og offentlige foretak kan velge leasing som finansieringsform.  Ikano Bank skreddersyr løsninger som passer nettopp din type virksomhet. Vi foretar deretter en kredittvurdering av foretaket. Når avtalen er signert kan utstyret leveres og tas i bruk», avslutter Kjelsberg.

Prøv leasingkalkulatoren - beregn månedskost for leasingavtale på treningsutstyr

Ved hjelp av Ikano Banks leasingkalkulator beregner du enkelt hva leasing kan utgjøre i månedskostnad. Velg kategori og utstyr > Helse- og treningsutstyr. Tast deretter inn kjøpesum og ønsket avtaleperiode. Kalkulatoren anslår månedlig leasingbeløp, slik at du får en pekepinn. Muligheten for å velge kvalitetsutstyr fra Fitness Brands er nærmere enn du tror. Vi sørger for at du mottar et konkret tilbud fra Ikano Bank på det utstyret du ønsker å inkludere i avtalen.

Hva skjer når avtalen utløper?

Etter at avtaleperioden for leasing er over har du som kunde mulighet til å inngå ny leasingavtale på nytt og oppgradert utstyr. På denne måten holder du deg relevant og konkurransedyktig. Dersom dette ikke passer kan det avtales utkjøp eller tilbakelevering. Hos Ikano Bank får du god hjelp gjennom hele kundeforholdet, enten du har spørsmål, endrede behov eller ytterligere investeringer du ønsker hjelp til.

Klikk på bildet og lær mer om våre ICG spinningsykler og ICG Connect-systemKlikk her for å lese mer om ICG spinningsykler & ICG Connect system

Klikk på bildet - se våre kataloger                                                                                                                               Life Fitness tredemølle LED konsoll

DiscoverSE3-HD-tread-console-front-view-apple_mr


Usikker på valg av treningsutstyr? Vi er her og guider deg i  produktsammensetting og anskaffelse av treningsutstyr. 

👉 Klikk på linken - send oss en mail for spørsmål ✔️

Life Fitness 

-INTEGRITY D FAMILY-BLACK-SL CONSOLE

Life Fitness er verdens største produsent av treningsutstyr og treningsapparater med 50 års historie med innovasjon, produktutvikling, nyheter med inspirerende treningsopplevelser.

Fitness Brands bistår med behovsanalyse, design og layout av kvalitetsprodukter innenfor treningsutstyr, treningsgulv skreddersydde helhetsløsninger. Vi har lengst fartstid i bransjen og sørger for å veilede trygt igjennom planlegging, levering og montering. 

Fitness Brands, den første leverandøren til treningssenterbransjen som ble Miljøfyrtårn sertifisert i 2016

Det blir stadig mer viktig å ta bærekraftig, bevisste og langsiktige valg. Fitness Brands leverer solide treningsprodukter, med lang levetid på treningsutstyret. Service og reservedeler gjør det er mulig å forlenge levetiden på treningsutstyr, unngå «bruk og kast». Miljøfyrtårn sertifisering er en kvalitetssikring for valg av leverandør av treningsutstyr for alle som skal kjøpe treningsutstyr. Life Fitness og Hammer Strength er verdensledende merkevarer av treningsutstyr og er mer holdbare enn sammenlignbare produkter i samme kategori. Et bærekraftig valg for helse og miljø er å  investere i solide produkter med lang levetid.

Kontakt oss på telefon 69 34 36 20

post@fitnessbrands.no

 

Ida Perez

Ida Perez

Markedsansvarlig / Marketing +47 976 69 838

18 sep, 2022