29 jan, 2023
Blogg

In-Room-Fitness

In-Room-Fitness

IN-ROOM-FITNESS for hotell, spa og reiseliv.

Les fakta om Inroom-Wellbeing-Solutions & In-Room-Fitness😍MockUpDEF-ENGInRoomFitness for hotell og reiseliv

Velværeløsninger på rommet er en spennende mulighet for hotell til å ytterligere fokusere på forbedring av kundereisen og nye profit-center. En ny bevissthet om velvære former vår post-pandemiske kultur, og dette er den perfekte tiden for hotell å få mest mulig ut av en voksende sektor.
Personlig velværeløsninger lar hotell og reiselivsbransjen tilpasse seg det økende fokuset på helse for gjestene.

Implementering av in-room wellbeing kan være en kostnadseffektiv måte for hotell å skille seg fra konkurrentene og skape lojalitet og sosialt engasjement fra reisende. Denne rapporten ser på noen av metodene hotell- og reiselivsbransjen kan heve kundeopplevelsen på rommet.LF Hospitality LI_LF Social_LI 7

Ved å designe løsninger som bygger på privatlivet og komfort på hotellrommet, kan hotellet bli gjestenes pålitelige partner for økt velvære.

Noen hotell har implementert ulike plassrelaterte strategier for å generere fortjeneste. Det inkluderer å tenke nytt om plass for å sikre at reisende har tilstrekkelig privat sfære, sikkerhet og komfort, generere ekstra inntekter for å utnytte eksisterende plass. En ny trend, "workspitality", identifisert av industrimerket Horwath HTL, som tilbyr co-working spaces.
Andre hotell har utlån av treningsutstyr i tillegg få treningsklær levert på hotellrommet. Hilton tilbyr sitt populære Five Feet to Fitness™-konsept, som lar gjestene trene på hotellrommet med mer enn 11 forskjellige treningsutstyr- og tilbehør, og Westins Sleep-Well-initiativ gir gjestene en signatur Sleep Well-meny på rommet, med mat som inneholder mye aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Hotell med store velværetilbud genererte nesten 144 % mer i totale inntekter per tilgjengelig rom (TRevPAR) i gjennomsnitt sammenlignet med hoteller uten velvære i 2020, ifølge Wellness Real Estate Report.

Oracle and Skift data tyder på at 41 % er villige til å kjøpe treningstjenester fra et hotell.LF Hospitality LI_LF Social_LI 2

Fitness Brands bistår med behovsanalyse, design og layout av kvalitetsprodukter innenfor treningsutstyr, treningsgulv og skreddersydde helhetsløsninger. Vi har lengst fartstid i bransjen og sørger for å veilede trygt igjennom planlegging, levering og service. 

Kontakt oss telefon 69 34 36 20

post@fitnessbrands.no

Vil du vite mer? Vårt team av eksperter står alltid til din disposisjon og hjelper deg med å gi dine hotellgjester premium treningsopplevelser. Portretter-FitnessBrands-Salg og administrasjon

 

 

 

 

 

Ida Perez

Ida Perez

Markedsansvarlig / Marketing +47 976 69 838

29 jan, 2023