18 sep, 2022
Blogg

5 solide grunner for å lage glute sone

5 solide grunner for å lage glute sone

IT’S TIME TO GET IN THE GLUTE ZONE👊

gluteus maximus

GLUTEUS MAXIMUS – DEN STORE SETEMUSKELEN

Hammer Strength Glute (4) Lowres

En sterk bakende er viktig for daglige oppgaver som stabiliserer kroppen når du reiser deg, går og løper. Setemuskelen utgjør mesteparten av formen på rumpeballene, kort fortalt: for medlemmer som er på jakt etter sprettrumpe bør denne muskelen være prioritet nr1. Uavhengig av personlige mål, er det fordelaktig å trene bakenden.

Mange treningssenter medlemmer ser i økende grad til profesjonelle idrettsutøvere for inspirasjon. Idrettsutøvere vet at glutetrening er avgjørende for kjernestyrke. Medlemmer i alle aldre ser behovet for trening av underkroppen som en viktig del av sine treningsrutiner - og de trenger utstyr med mulighet for å legge vekter/belastning på apparatene.

5 SOLIDE GRUNNER FOR Å LAGE GLUTE SONE

 1. MEDLEMMENE DINE VIL HA GLUTE APPARATER
  Stadig voksende treningstrend med millionvis av søk på Google og YouTube på rumpe- og lår trening. Mange har glute trening som en del av sin treningsøkt og trenger glute apparater.
 2. MEDLEMMENE DINE TRENGER GLUTE TRENING
  En sterk og struttende setemuskulatur, ikke bare for estetikken. En sterk bakende er viktig for daglige oppgaver og stabiliserer kroppen - når du reiser deg, går og løper.
 3. TILTREKKE MEDLEMMER
  Glute apparater tiltrekker målgrupper som:
  Millennials (f:1980-1990) og GenZ (f.1995-2012). Medlemmer som er opptatt av prestasjon.
  Medlemmer som er opptatt av funksjon og som trenger sterk sete og lårmuskulatur for hverdagslige oppgaver.
 4. BEHOLDE MEDLEMMER
  Alle elsker nytt treningsutstyr og nye treningsopplevelser. Styrketreningsappatene som gir progresjon. 
 5. HAMMER STRENGTH
  Medlemmer, styrke og gruppetreningsansvarlige og personlige trenere får det beste innen styrketreningsapparater med sterk merkevareidentitet. Uovertruffen biomekanikk og bevegelsesbaner. Solid og populært utstyr som varer.

Hammer Strength har verdens beste portefølje av treningsutstyr, nå er det på tide å fokusere på sterke lår og setemuskulatur. Med nyhetene Glute Drive og Belt Squat er treningsmulighetene større og enda sterkere. 

Visste du at du har fargevalg på utstyr fra Hammer Strength 👊

GLUTE ZONE fra Hammer Strength  https://bit.ly/30u9ERb

HubSpot Video

Hammer Strength

Styrketrening i apparater endret seg da Gary Jones grunnla Hammer Strength i 1989. Hammer Strength - en pioner som har etablert seg som en markedsleder og det beste innen styrketreningsapparater. Hammer Strength Glute (10) Lowres

Life Fitness & Hammer Strength, verdens største produsent av treningsutstyr med 50 års historie med innovasjon og produktutvikling.

Fitness Brands har levert treningsopplevelser siden 1982. Vi bistår med behovsanalyse, design og layout av premium treningsutstyr, gulv og garderober - skreddersydde løsninger. Vi veileder igjennom planlegging, levering og montering.

Kontakt oss: telefon 69 34 36 20

post.no@fitnessbrands.com

Hammer Strength Glute (1) Lowres

 

 

Ida Perez

Ida Perez

Markedsansvarlig / Marketing +47 976 69 838

18 sep, 2022